HOME OVER ONS VERZORGING MODE SIERADEN HORLOGES TASSEN GIFTS KOKEN / TAFELEN WONEN
sinds 1933
Kosmopolitisch winkelen in Drachten: Het Friese Schathuis brengt in haar conceptstore een visionaire mix van mode en wonen. In ons warenhuis kun je al meer dan 85 jaar ideeën opdoen dankzij een uitgekiende mix van Nederlandse en buitenlandse merken. Een onuitputtelijke bron van inspiratie is alleen al de 60 meter lange etalage, waarin de collecties van onze mooie merken worden gepresenteerd. Op verrassende wijze combineren wij in onze conceptstore damesmode, sieraden, horloges, tassen, woon accessoires, kookartikelen, gifts en verzorgingsartikelen. De aangeboden producten worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam. Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design en interieur. Daarbij struinen zij internationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Het Friese Schathuis en haar klanten. Het is onze passie het dagelijks leven warmer en stijlvoller te maken met onze producten. Het Friese Schathuis is 14 april 1933 opgericht en inmiddels een begrip in Noord Nederland.      
Het Friese Schathuis, Zuiderbuurt 65, 9203 CV Drachten
Raadhuisplein 59, 9203 EA Drachten
Op onze kleding afdeling brengen wij mode voor sterke vrouwen die net wat meer willen doen met hun outfits.
 Sieraden van Het Friese Schathuis zijn niet alleen de finishing touch van je outfit, maar laten ook zien wie je bent.  Van een zilveren slavenarmband tot een stoer horloge en van een oorsteker tot een kleurrijk collier; je vindt het allemaal op onze sieraden afdeling.
Lekker badderen of een lange warme douche nemen?  Met handdoeken in de nieuwste trendkleuren, handige badkameraccessoires, heerlijke bad cosmetica, hoge kwaliteit scheer benodigdheden en dikke badjassen wordt het nog leuker. Op onze badkamer afdeling vind je het allemaal.
Onze kook afdeling staat bekend om haar inspiratie en ideeèn voor een ieder die van koken en gezellig tafelen houdt. Je vindt bij ons niet alleen pannen en messen, maar ook vele handige keukenhulpjes, kook- en tafelgerei, kookboeken, bijzondere kruiden/ specerijen en vele andere kookartikelen van topmerken.
Modern, feminine, comfortabel en draagbaar zijn bij uitstek kenmerken van de kleding collecties die ons inkoop team ieder seizoen voor u selecteert.
De accessoires van merken als Alessi, Kosta Boda, Lampe Berger, Pols Potten en andere bijzondere merken staan garant voor een woonkamer met stijl. Op onze woonafdeling zijn ze allemaal te vinden
De perfecte tas als accessoire maakt je look helemaal af. Met onze grote collectie damestassen moet het zeker lukken om de ultieme tas te vinden bij je outfit
SIERADEN MODE WONEN KOKEN
Kosmopolitisch winkelen in Drachten: Het Friese Schathuis brengt in haar concept- store een visionaire mix van mode en wonen. In ons warenhuis kun je al meer dan 80 jaar ideeën opdoen dankzij een uitgekiende mix van Nederlandse en buitenlandse merken. Een onuitputtelijke bron van inspiratie is alleen al de 60 meter lange etalage, waarin de collecties van onze mooie merken worden gepresenteerd. Op verrassende wijze combineren wij in onze conceptstore damesmode, sieraden, horloges, tassen, woon accessoires, kookartikelen,gifts en verzorgingsartikelen. De aangeboden producten worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam. Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design en interieur. Daarbij struinen zij inter- nationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Het Friese Schathuis en haar klanten. Het is onze passie het dagelijks leven warmer en stijlvoller te maken met onze producten. Het Friese Schathuis is 14 april 1933 opgericht en inmiddels een begrip in Noord Nederland.