HOME OVER ONS VERZORGING MODE SIERADEN HORLOGES TASSEN GIFTS KOKEN / TAFELEN WONEN
sinds 1933
Hollandse Slijpservice
Slijperij Passieux is al zeven generaties lang een familiebedrijf. Wat in 1795 begon met het huis aan huis slijpen van messen scharen, is uitgegroeid tot de hedendaagse Hollandse Slijpservice. De Hollandse Slijpservice combineert eeuwenoud vakmanschap met de nieuwste technieken en dit resulteert in een ongeëvenaarde slijpkwaliteit.  Voor de consumenten uit Drachten en omstreken is er een mobiele slijpservice beschikbaar gesteld door De Hollandse Slijpservice. Via Het Friese Schathuis kunt u messen en scharen inleveren voor een slijpbeurt.
Vraag bij Het Friese Schathuis naar de eerste volgende datum waarop de mobiele slijpservice de winkel in Drachten aandoet voor het slijpen van uw keukengereedschap.
Het Friese Schathuis, Zuiderbuurt 65, 9203 CV Drachten
Raadhuisplein 59, 9203 EA Drachten
SIERADEN MODE WONEN KOKEN
HOLLANDSE SLIJPSERVICE
Slijperij Passieux is al zeven generaties lang een familiebedrijf. Wat in 1795 begon met het  huis aan huis slijpen van messen scharen, is uitgegroeid tot de hedendaagse Hollandse Slijpservice. De Hollandse Slijpservice combineert eeuwenoud vakmanschap met de nieuwste technieken en dit resulteert in een ongeëvenaarde slijpkwaliteit.  Voor de consumenten uit Drachten en omstreken is er een mobiele slijpservice beschikbaar gesteld door de Hollandse Slijpservice. Via Het Friese Schathuis kunt u messen en scharen inleveren voor een slijpbeurt.
Vraag bij Het Friese Schathuis naar de eerste volgende datum waarop de mobiele slijpservice de winkel in Drachten aandoet voor het slijpen van uw kookgereedschap.