HOME OVER ONS VERZORGING MODE SIERADEN HORLOGES TASSEN GIFTS KOKEN / TAFELEN WONEN
sinds 1933
LAMPE BERGER
Het Friese Schathuis, Zuiderbuurt 65, 9203 CV Drachten
Raadhuisplein 59, 9203 EA Drachten
Het begon allemaal in 1898 toen Maurice Berger de eerste lamp, om de lucht in ziekenhuizen te zuiveren, uitvond en patenteerde. Lampe Berger zuivert de lucht van onaangename geuren zoals rook- en kookluchtjes en verspreidt desgewenst een aangenaam parfum. De Lampe Berger katalytische diffusor is het beste systeem om je huis te voorzien van een heerlijke geur  terwijl tegelijkertijd de nare luchtjes worden vernietigd. Het  verkooppunt voor Lampe Berger in Friesland is Het Friese Schathuis  te Drachten.
Uiteraard is er uitleg gegeven toen u de Lampe Berger hebt gekocht, maar dit kan misschien al een tijd geleden zijn of  u heeft de Lampe Berger gekregen en de uitleg niet meegekregen. Daarom hebben wij een gebruiksaanwijzing voor u zodat u kunt  nalezen hoe u de Lampe Berger brander gebruikt.
SIERADEN MODE WONEN KOKEN
LAMPE BERGER
Het begon allemaal in 1898 toen Maurice Berger de eerste lamp, om de lucht in ziekenhuizen te zuiveren, uitvond en patenteerde. Lampe Berger zuivert de lucht van onaangename geuren zoals rook- en kookluchtjes en verspreidt  desgewenst een aangenaam parfum. De Lampe Berger katalytische diffusor is het beste systeem om je huis te voorzien van een heerlijke geur terwijl tegelijkertijd de nare luchtjes worden vernietigd. Het verkooppunt voor Lampe Berger in Friesland is Het Friese Schathuis te Drachten.
Uiteraard is er uitleg gegeven toen u de Lampe Berger hebt gekocht, maar dit kan misschien al een tijd geleden zijn of  u heeft de Lampe Berger gekregen en de uitleg niet meegekregen. Daarom hebben wij een gebruiksaanwijzing voor u zodat u kunt nalezen hoe u de Lampe Berger brander gebruikt.